1 ANY SENSE PÚBLIC AL SERRALLO

Social Sense comentaris a 1 ANY SENSE PÚBLIC AL SERRALLO 14

Avui diumenge 7 de març es compleix un any des de l’última vegada que el Pavelló del Serrallo va obrir les seves portes al públic per veure un partit de l’Ibersol CBT. Va ser en la victòria dels blaus per 71 a 56 contra el CB Roser, el 7 de març del 2020. Sense ser-ne conscients, aquell dia quedaria marcat en la història del club, a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Des de llavors, i quan es va permetre competir de nou ja en la temporada 2020/21, l’Ibersol CBT ha disputat 10 partits al Serrallo en el que portem de temporada sense l’escalf a les grades dels seus socis i sòcies i aficionats. Una massa social que no ha pogut acompanyar de moment a l’equip en el seu retorn a la LEB Plata però que demostra jornada rere jornada el seu compromís amb el club.

El Club Bàsquet Tarragona desitja tornar a veure la grada del Serrallo plena i veure com equip i afició vibren junts amb cada cistella!

Foto: imatge de l’últim partit jugat al Pavelló del Serrallo amb públic.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.