15ENA VICTÒRIA DEL MESSER FEMENÍ

T Fem BQ Sense comentaris a 15ENA VICTÒRIA DEL MESSER FEMENÍ 121

EL MESSER FEMENÍ ASSOLEIX LA VICTÒRIA A CASA CONTRA EL BF. VILADECANS B(49-45)

Aquest cap de setmana el Messer Femení rebia a casa el BF. Viladecans B, un equip que venia disposat  a trencar la ratxa de les nostres i a buscar la seva segona victòria consecutiva després de vèncer a CB Cornellà A (58-48)

Un inici de partit endormiscat al Serrallo per part de les nostres noies, ha fet que el començament d’aquest primer període estigués marcat per el poc encert, tirant des de la pintura per part dels dos equips. Un mal bloqueig del rebot per part de les MESSER i unes pèrdues de pilota per manca de concentració, no ens donava la oportunitat a tornar a jugar o sortir ràpides al contraatac. La lectura ràpida d’aquest quart es podria dir que ha estat marcat per falta d’encert i un reboteig constant per part de les visitants (15-10).

En la represa del segon Període, seguiríem veient el mateix guió marcat pels mateixos errors, donant així el pitjor marcador del quart sent 9-6.

Així doncs, el resultat que pujaria a la mitja part al marcador seria de 24-16. Tocava demanar una mica més, pujar una marxa més al equip i poder assolir un coixí que permetés marxar a les messer i trencar el partit.

En la represa del tercer quart les Noies del Albert del Rey sortirien a per totes marcant un parcial de 7-0 obligant als visitants cremar el seu tercer temps mort per parar-les. Un període predominat per un gran nombre de pèrdues de pilota i forats en defensa, ha sigut el rebot per part de les locals els que ha salvat el quart donant així per finalitzat el resultat de +11 (38-27).

L’últim quart era el moment de prémer fort i rematar la feina per sentenciar el partit. Un quart que no han volgut deixar escapar les visitants, gran agitació al marcador  per part dels dos equips, ha fet  que les diferències es retallessin obligant així als locals a demanar el segon temps mort.

En la represa, les visitants seguien prement igual i va arribar a donar-se el punt de col·locar-se a 3 punts a falta de 3 minuts pel final del partit. Les visitants cremarien el seu últim cartutx per intentar seguir sumant i emportar-se la victòria.

Tocava jugar amb cap, esgotar possessió i encertar els tirs, un final de partit guiat per tirs lliures ha marcat el tempo fins al final del partit decantant la balança al nostre favor per donar la victòria (49-45).

La pròxima jornada el Messer CB Tarragona viatja a El Prat de Llobregat (Barcelona) per visitar a les 20.00h la pista CB Prat Aigües del Prat A per capgirar el marcador que es va donar en el passat enfrontament al Serrallo (47-66) i seguir sumant al cúmul de victòries d’aquesta temporada.

Messer CBT : 49

Villegas 19, Vilamajor 5, Tierno L. 8, Pocino 2, Vadillo 2- Malu, Tierno J, Martinez, Lopez 12, Buru J., Velasco 1.

Tirs Lliures: 11/19

Triples: Villegas 2

BFViladecans “b”: 44

Gracia 8, Gonzalez 6, Fernandez 9, Rodriguez 4, Peropadre 6- Marmol, Bermejo 7, Balcells 5, Sanchez

Triples 3: Gonzalez 2 i Balcells

Tirs lliures: 6/12

Parcials: 15-10/9-6/14-11/18-21

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.