2/2 PEL CFA EN UN CAP DE SETMANA CLAU

Base Sense comentaris a 2/2 PEL CFA EN UN CAP DE SETMANA CLAU 89

El CFA fa un nou pas cap a la permanència guanyant els dos partits del cap de setmana. 

FEMENÍ OSONA 99  63  –   69     CBTARRAGONA A 

CBTARRAGONA A 57    –   53     PLATGES DE MATARÓ 

Doble jornada per les cadets A, dissabte davant L’últim classificat que no va ficar les coses fàcils en cap moment a les blaves i diumenge partit suspès del 30 de gener per les fortes ventades a Tarragona, que va afectar al sostre del Serrallo, enfront el Mataró que venia a Tarragona a jugar-se la seva última carta per poder jugar el play-out.

Dissabte desplaçament a Vic, per jugar contra l’Osona que no es jugava res a nivell classificatori, però que va demostrar la seva millora al llarg del campionat i amb un gran encert en el tir exterior, va estar sempre lluitant el partit. L’inici va ser molt igualat, sense massa intensitat per banda dels dos equips, quan les visitants van prémer en defensa, es van crear les primeres avantatges al seu favor(6-15 min 7), les locals amb un bon parcial en 5 min es van ficar per primera i única vegada davant en l’electrònic (21-20 minut 12), reacció de les cebetistes que van començar a atacar millor la defensa local (31-39 descans)

A la segona part les cadets van mantenir les distàncies sempre entre els 8-12 punts, fins que al tram final les locals amb encert des de el tir exterior i aprofitant la baixada d’intensitat defenviva blava es van apropar fins a 4 punts 61-65 min40, però finalment la victòria no va perillar.

Diumenge al Serrallo contra la UE Mataró, partit que començava 19-10 min 12. Les locals eren conscients que guanyant el matx, depenien de elles mateixes en l’última jornada per ser primeres de lliga. Això es va veure reflectit en forma de nervis i imprecisions en l’inici del partit on les del Maresme van sortir fortes i es van col·locar a 5 punts (21-16 min 15), a partir d’aquí les cadets des de la defensa de l’1×1 i bones ajudes i tancant bé el rebot i podent així córrer, van portar el partit al seu terreny i començar a distanciar-se el l’electrònic (36-20 min 19).

Després del descans el partit va seguir el mateix guió, bones defenses que no deixaven anotar amb comoditat a les visitants (47-30 min 27) i mantenir sempre les distàncies per sobre dels 10 punts, fins al minut 39(56-46) amb el partit decidit les visitants van fer un parcial 1-6 per ajustar el marcador final.

Última jornada, dissabte a les 16:30 al Serrallo contra l’Almeda, les blaves guanyant seran primeres de grup, salvant així la categoria directament

Crònica de David García, Entrenador CFA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.