A PER LA QUINZENA VICTÒRIA

T Fem BQ Sense comentaris a A PER LA QUINZENA VICTÒRIA 109

Les noies d’Albert del Rey, que estan signant una temporada descomunal, buscaran avui (20:00 Serrallo) contra el BF Viladecans la quinzena victòria de la temporada.

El Messer arriba amb la moral ben alta després de la victòria a domicili del passat cap de setmana contra el Lluïsos Gràcia. Les nostres, que podran comptar amb l’equip al complet, llevat de Sandra Pasqual, volen sumar una nova victòria que les apropi encara més al gran objectiu de la temporada. Aconseguir la permanència a 1a Catalana amb un equip molt jove i renovat.

El rival, el Viladecans, ve de guanyar al Cornellà en la darrera jornada (58-48) i es troben en la onzena posició, amb la meitat de partits guanyats que les nostres (Viladecans 7, Messer 14).

Teloneres de luxe.

El Júnior Femení jugarà just davant del partit del Messer (18:15). Les de Pere Tubilla i Manolo Tierno, buscaran davant la Selva la dotzena victòria de la temporada, que les consolidaria a la zona tranquil·la de la taula.

Les nostres són sisenes a la taula (11 victòries) i venen de guanyar a domicili al Lluïsos Gràcia. La selva, de la seva banda, es troba a la novena posició amb tres victòries menys que les blaves (8) i també arriba al derbi en dinàmica positiva després de guanyar al Cornellà (67-55).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.