A PER LA TERCERA POSICIÓ

Base Sense comentaris a A PER LA TERCERA POSICIÓ 48

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona afronta un dels partits més complicats que els quedaran fins a final de temporada. La Pobla CBT visita la pista del CB Cic, les quartes classificades, per mirar de donar un cop de puny sobre la taula i deixar assegurada virtualment la tercera posició de la classificació.

L’entrenador del conjunt blau, Héctor Marín, sap que serà un partit disputat. “Ens haurem d’adaptar a les dimensions de la seva pista, que és més petita i potser patirem una mica en aquest sentit”, explica. Però també té clar que “si estem a dalt és perquè ens ho mereixem. Les darreres setmanes d’entrenament sí que han estat complicades, però la dinàmica és bona. Per això confiem en que se’ns posi el partit de cara a l’inici i d’aquesta manera el poguem treure”.

El partit correspon a la jornada 23 i es disputarà al Pavelló Jesús Maria Sant Gervasi el diumenge 24 a partir de les 17h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.