A PER LA VICTÒRIA A LA “RATONERA” DE LLUÏSOS

T Fem BQ Sense comentaris a A PER LA VICTÒRIA A LA “RATONERA” DE LLUÏSOS 142

El Messer femení visita la complicada pista del Lluïsos Gràcia.

Les noies d’Albert del Rey, cinquenes classificades amb un balanç de 13 victòries per només 5 derrotes, visiten aquest dissabte (20:00) la pista del Lluïsos Gràcia.

Les barcelonines són les dotzenes classificades del grup 01 de Primera Catalana, amb un balanç de 6 victòries i 11 derrotes. Si bé, com és sabut per tothom en el món del bàsquet, la pista del Lluïsos és una ratonera. Sent aquesta la millor arma d’un equip que ja porta anys consolidat a la categoria.

Les nostres hauran de saber sobreposar-se a les reduïdes mides de la pista per endur-se una victòria que els permeti mantenir-se en la part alta de la classificació. L’equip, vol recuperar les bones sensacions de les darreres jornades i que es van veure trencades després de la derrota del cap de setmana passat contra el Barça B. Del Rey podrà comptar amb totes les jugadores llevat de Sandra Pasqual i la pívot de Bonavista, Jas Velasco, que es recupera d’una lesió lleu al peu.

La convocatòria es completarà, amb tota seguretat, amb jugadores del Júnior Femení, com ja és habitual des de principi de temporada.

Molta sort noies!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.