A PER LA VUITENA

Base Sense comentaris a A PER LA VUITENA 67

La Pobla CBT rebrà al Círcol de Badalona abans de les vacances de Setmana Santa. L’equip està fent una temporada espectacular, però també li pesen els partits i les lesions, d’aquí la necessitat d’arribar bé a l’aturada i poder descansar per tornar amb les piles carregades.

L’equip entrenat per Héctor Marín porta ja set partits guanyats de forma consecutiva. Una victòria dissabte representaria assegurar la tercera posició matemàticament. Les blaves hauran de fer-ho sense Irene, lesionada al colze, ni Anna Vadillo. “Mentalment estem forts i molt ficats en el partit”, assegura el tècnic blau.

El Círcol Badalona, equip de la zona mitja-baixa de la classificació, posarà a prova a una Pobla CBT que pateix més del compte en els partits que juga al Serrallo. “Hem de sortir a per totes perquè no podem perdre l’estela dels dos equips que tenim per sobre. Sabem que a casa ens costa una mica més, però esperem que això no sigui un hàndicap i sumem la vuitena”, finalitza Marín.

El partit correspon a la jornada 26 de la Segona categoria i es jugarà el dissabte 13 a les 16:30h al Pavelló del Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.