ACTE D’ENTREGA DE LA SAMARRETA DE L’ASCENS A REPSOL

Patrocinadors Principals Sense comentaris a ACTE D’ENTREGA DE LA SAMARRETA DE L’ASCENS A REPSOL 27

El CB Tarragona entrega la samarreta commemorativa de l’ascens a Repsol

La presidenta del Club Bàsquet Tarragona, Núria Grados, va visitar aquest dilluns el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, on va mantenir una trobada amb el director, Javier Sancho. La reunió va servir perquè els representants del club agraïssin a Repsol la seva llarga trajectòria de suport i acompanyament a l’entitat des de fa anys, i en especial durant la temporada passada, en què el primer equip va acabar aconseguint l’ascens a LEB Plata, categoria en què jugaran en aquesta propera campanya. Com a agraïment, el club va obsequiar Javier Sancho amb una samarreta commemorativa de l’ascens, amb el nom de Repsol i el dorsal 23 (en referència a l’any) a l’esquena. Per la seva banda, el director del complex va aprofitar la trobada per felicitar el club pel seu èxit rotund i per desitjar-li fortuna de cara a la nova temporada, alhora que va ratificar el compromís de Repsol amb el projecte.

“És molt important per nosaltres que les entitats arrelades al territori ens donin suport, Repsol en aquest cas ens mostra el suport temporada rere temporada, els hi estem molt agraïts”, declarava Núria Grados.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.