ACTITUD GUANYADORA DEL JM1

Base Sense comentaris a ACTITUD GUANYADORA DEL JM1 71

CB Cornellà 54 – 68 JM1

El JM1 es va emportar la victòria de Cornellà després de fer un gran partit. La defensa va ser el punt fort dels blaus en la primera part, quan van saber llegir molt bé els atacs del rival. Els júniors tancaven el rebot d’una manera molt efectiva, el que els permetia llavors atacar de forma dinàmica, trobant sempre el company i escollint la millor passada. El CBT marxava a vestidors mostrant un gran joc en equip.

Al tercer quart és on van aparèixer els problemes per als blaus. El CB Cornellà aprofitava el moment de relaxació del JM1 per posar-se a tan sols 5 punts. Un temps mort reordenava l’equip i les idees i els nois tornaven al camí que havien seguit durant tota la primera meitat, amb bona actitud i amb decisions intel·ligents per a rematar el partit en un darrer quart espectacular en el qual els blaus, a part de tot el que ja estaven demostrant, trobaven l’encert des de la línia de tres.

L’equip suma una nova victòria però destaquen sobretot les ganes, l’actitud guanyadora i el no donar en cap moment una pilota per perduda.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.