ADRIÀ DUCH, PRIMER FITXATGE DE L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a ADRIÀ DUCH, PRIMER FITXATGE DE L’IBERSOL CBT 150

Adrià Duch torna a Tarragona. El jugador valencià s’ha convertit en el primer fitxatge de l’Ibersol CBT de cara a la propera temporada 22/23.

Duch, de 27 anys i natural de Castelló, viurà la seva tercera etapa al club tarragoní després d’arribar a l’entitat l’any 2017 i disputar-hi dues temporades consecutives a Lliga EBA i posteriorment l’any 2020 a LEB Plata. El curs anterior, l’escorta va militar a les files del Círculo Gijón de LEB Plata.

Berni Álvarez es mostra molt satisfet, “estem molt contents d’aconseguir que l’Adri torni, amb el seu fitxatge sumem una arma molt valuosa en les posicions exteriors i a més ja ens coneixem i ja sabem que encaixarà a la perfecció amb l’equip i la organització. Malgrat no estar amb nosaltres l’any passat és com si no hagués marxat, amb ell donem un salt de qualitat molt gran”, declara l’entrenador de l’Ibersol CBT.

Adrià Duch ja va deixar molt bon record a Tarragona per la seva implicació amb el club i la ciutat, sent un dels jugadors més estimats pel públic del Serrallo, gràcies sobretot als seus inoblidables triples, de ben segur que aquesta nova temporada torna a fer vibrar a un Serrallo que no va poder gaudir del seu joc (degut a la Covid-19) l’any de LEB Plata.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.