AHIR VA COMENÇAR UNA NOVA EDICIÓ DEL TARRAGONA ESTIU CAMP

Social Sense comentaris a AHIR VA COMENÇAR UNA NOVA EDICIÓ DEL TARRAGONA ESTIU CAMP 157

Com cada any, el campus es realitza a les instal·lacions del Col·legi Sant Pau de Tarragona

Una vegada mes, amb l’arribada de l’estiu, arriba també el Tarragona Estiu Camp, més de 300 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys viuen un estiu diferent i emocionant a les instal·lacions del col·legi Sant Pau de Tarragona. Un dels principals atractius d’aquest campus d’estiu és la gran varietat d’oferta, els nens es poden inscriure en diferents esports (bàsquet, futbol i dansa), si els hi agrada jugar i córrer però no tenen predilecció per un esport en particular, també s’ofereix el pack multiesport, on els monitors organitzen per als nens partits d’hoquei, handbol, curses d’atletisme, jocs amb pilota, etc. Però si el que vols, és aprofitar l’estiu per millorar el teu Anglès també s’ofereix el TEC English, on els petits reben classes d’Anglès amb professors nadius. Els monitors i monitores del campus compten amb anys d’experiència, a més els coordinadors de les activitats treballen en aquest camp. Els entrenadors del TEC Futbol, i el TEC Bàsquet son entrenadors professionals.

En relació amb els horaris, el Tarragona Estiu Camp també s’adapta a les necessitats dels pares i mares, els nens poden quedar-se al matí, al menjador, o poden quedar-se fins a la tarda. A més, també hi ha un servei d’acollida que comença a les 8 h del matí per als pares i mares que ho necessitin.

Un altre punt fort d’aquest campus d’estiu que organitzen conjuntament el Club Bàsquet Tarragona i el Col·legi Sant Pau és la seva piscina. Els més petits fan curset de natació, sempre supervisats pels seus monitors i per un socorrista. Els més grans també es diverteixen en la piscina amb tot tipus de jocs i activitats organitzades pels experimentats monitors del campus. Per últim, es vol recordar als interessats, que el TEC dura fins al 31 de Juliol, i les inscripcions estan obertes fins al final. Podeu trobar tota la informació a la web del campus www.tarragonaestiucamp.cat, o a la web del Club Bàsquet Tarragona www.cbtarragona.cat

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.