“AJUDA’NS A FER QUE IMPENSABLE SIGUI POSSIBLE”

LEB Plata Sense comentaris a “AJUDA’NS A FER QUE IMPENSABLE SIGUI POSSIBLE” 132

El Club Bàsquet Tarragona demana ajuda a la seva massa social per poder pagar les despeses del play-off

El primer equip del Club Bàsquet Tarragona està fent història en LEB Plata, amb un equip format amb gent de la pedrera s’ha classificat per a les semifinals del play-off d’ascens a LEB Or. Des de fa mesos el club treballa per aconseguir disposar dels mitjans econòmics per disputar el play-off, i que l’esforç i treball dels jugadors pugui tenir continuïtat. No obstant això, la realitat és que l’esforç realitzat pel club no sempre es materialitza en diners. Per tot això, el club realitza un crit d’ajuda a la seva massa social, els costos de transport, hotels, hores d’entrenament i despeses logístiques que suposen disputar un play-off superen les limitacions econòmiques d’un club modest com és el CBT. Per tot això, el club demana a tots aquells que es vegin representats en els valors del CBT que ajudi econòmicament amb el que pugui, en una campanya que porta per títol “Ajuda’ns a fer que impensable sigui possible” el club demana col·laboració a la seva massa social, cada persona pot col·laborar amb la quantitat que consideri, des de 10€ i sense límit. Tota la informació sobre les donacions es pot trobar a la pàgina web del club www.cbtarragona.cat o trucant al telèfon del club 977 237 558.

Amb les donacions rebudes, el Club Bàsquet Tarragona espera poder fer-se càrrec dels costos que suposa allargar la competició un més enllà de la lliga regular. A més, el club recompensarà l’esforç de les persones que realitzin una donació, per a això, es proposen diversos packs de col·laboració: De 10€ a 20€ cada persona rebrà una entrada doble per als dos partits del play-off de semifinals, de 20€ a 50€ es recompensarà amb una gorra del club de marca Adidas, de 50€ a 100€ amb una motxilla del club de marca Adidas, i amb més de 100€ cada col·laborador rebrà una samarreta oficial del CBT. A més, a la pàgina web del club es pot anar observant l’evolució de la campanya a través d’un termòmetre que va pujant conformi s’apropa a l’objectiu fixat pel club.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.