ALI FRASER DEIXA EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA

LEB Plata Sense comentaris a ALI FRASER DEIXA EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA 435

El jugador escocès es marxa a un equip de primera divisió holandesa

Ali Fraser va comunicar ahir dimarts al Club Bàsquet Tarragona la seva decisió d’abandonar l’entitat blava, un fet que es va confirmar durant la tarda d’ahir. El jugador, que va arribar al mercat d’estiu amb prou feines ha pogut demostrar la seva qualitat a les ordres de Berni Álvarez, ja que es va lesionar en pretemporada i ara començava a agafar ritme de competició, en els dos partits de competició oficial que ha pogut jugar havia signat una mitjana de 9,5 punts i 6,5 rebots en menys de 20 minutos per partit, a més en l’últim partit disputat va ser el màxim anotador de l’equip amb 14 punts. Ali Fraser ha fet efectiva la clàusula que li permet anar-se a un altre club de categoria superior abonant una compensació al club. Ahir a la tarda es va acomiadar dels companys i del cos tècnic, i ja no va participar en l’entrenament.

La marxa d’Ali Fraser és un nou contratemps per un CBT que començava a tenir una mica d’estabilitat després d’haver deixat enrere els problemes de lesions, i de guanyar el primer partit el dissabte passat contra el Clínicas Rincón

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.