ALLARGAR LA RATXA DE VICTÒRIES

Base Sense comentaris a ALLARGAR LA RATXA DE VICTÒRIES 37

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona té per davant dos partits clau per assegurar matemàticament la tercera posició de la classificació, el que donaria accés a disputar la promoció d’ascens. El primer d’ells, aquest dissabte al Serrallo a les 18h contra Can Parellada. Un duel en el qual l’entrenador blau, Héctor Marín, podrà comptar amb totes les seves jugadores, després de recuperar a les lesionades Anna i Irene.

La Pobla CBT afronta el partit des de la tercera plaça, i rebrà a les onzenes classificades (9 – 12). Marín reconeix que les rivals “no són tan fortes fora de casa, però nosaltres no ens podem relaxar. Som conscients que dels cinc partits que hem perdut, tres han estat al Serrallo”. És per això que l’objectiu de les blaves per aquest tram final de la temporada és el de fer-se fortes a casa i no cedir més partits com a local.

Tot i això, Héctor Marín té clar que “no volem pressió, som un equip jove i nou a la categoria i no volem mirar més enllà del proper partit. Anem pas a pas i així és com estem obtenint bons resultats”.

La Pobla CBT – Can Parellada es disputarà al Pavelló del Serrallo a partir de les 18h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.