ALLARGAR LA RATXA POSITIVA

Base Sense comentaris a ALLARGAR LA RATXA POSITIVA 47

Un sènior femení en bona dinàmica rep al Serrallo al CB Àguiles, un equip de la zona baixa de la classificació però que ha sabut competir bé els seus darrers partits. L’entrenador del CBT, Héctor Marín, podrà disposar de tot l’equip, després de recuperar a la Patri López. La Xisca Vachiano no ha pogut entrenar amb normalitat durant la setmana per molèsties als isquiotibials, però en principi no perilla la seva participació al partit.

“Juguem contra un equip que ha pujat aquesta temporada i que han acusat bastant el canvi de categoria. Tenen jugadores veteranes, amb molta experiència, però crec que nosaltres som millors tècnicament. No serà un partit gens fàcil, ja que, tot i que fora de casa elles no són tan perilloses, no estan en un mal moment de forma i nosaltres just acabem de sortir de la petita crisi de resultats que vam patir recentment. Volem aprofitar la bona dinàmica en la que ens trobem per allargar aquesta ratxa i sumar un nou triomf a casa”, detalla Marín.

El partit CBT – CB Àguiles correspon a la jornada 10 de la Segona Categoria i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 1 de desembre a les 18h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.