ÀMPLIA PRESÈNCIA DEL CBT EN LA CONFERÈNCIA SOBRE LESIONS DE TARRAGONA 2017

Social Sense comentaris a ÀMPLIA PRESÈNCIA DEL CBT EN LA CONFERÈNCIA SOBRE LESIONS DE TARRAGONA 2017 118

Preparadors físics, fisioterapeutes i alguns tècnics es van deixar veure per l’acte

Ahir dimecres 3 de febrer, va tenir lloc a l’auditori de l’antiga audiència de Tarragona una conferència sobre prevenció de lesions i readaptació. L’acte ho organitzava Tarragona 2017, i comptava amb la presència d’algunes de les personalitats més importants en l’àmbit de la salut en l’esport. Concretament, els encarregats de dirigir la conferència van ser Toni Caparros, preparador físic de la selecció espanyola i dels Memphis Grizzlies, i Javier Peña, professor en la UVic i assessor en conceptes de preparació física per a clubs i esportistes d’alt rendiment. L’acte havia suscitat un gran interès a la ciutat, i davant la previsió de superar les expectatives creades, els organitzadors van optar a últim hora per canviar la ubicació inicial per augmentar l’aforament.

El Club Bàsquet Tarragona sempre ha mostrat el seu interès, no solament per formar jugadors, sinó també per formar tècnics i professionals del bàsquet, i per a això, des del club es va encoratjar als preparadors físics, fisioterapeutes i entrenadors al fet que acudissin a la conferència. Moltes cares habituals del Serrallo es van poder veure en l’antiga audiència, entre ells l’entrenador del primer equip del club, Berni Álvarez, així com el preparador físic i la fisioterapeuta. També va assistir a l’acte el jugador Dani Martínez, que segueix recuperant-se de la seva lesió de principis de temporada. En definitiva, un pas més en la formació dels professionals que dia a dia ajuden als jugadors del CBT aplicant tots els seus coneixements, des dels nens més petits als jugadors del primer equip es veuen beneficiats de treballar amb grans professionals de la prevenció i la readaptació de lesions.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.