ARRIBA EL BASQUET I LLEURE-CAMPUS DE NADAL CBT

EBA Sense comentaris a ARRIBA EL BASQUET I LLEURE-CAMPUS DE NADAL CBT 186

Del 23 de desembre al 5 de gener

Un any més el Club Bàsquet Tarragona organitza el seu campus de nadal. Aquesta edició s’inaugurarà el 23 de desembre i durarà fins al 5 de gener. Com cada any tindrà lloc en el pavelló del Serrallo. S’han buscat els horaris més còmodes per a pares i nens. L’horari és de 9:00 a 13:30, però també s’ofereix un servei d’acollida que permet entrar a les 8:00 o sortir a les 14:30, en funció de les necessitats de pares i mares. El campus ofereix l’oportunitat d’apuntar-se al pack de Bàsquet, on els entrenadors del Club Bàsquet Tarragona dirigiran entrenaments als nens i nenes que s’inscriguin, l’objectiu d’aquesta activitat és que els nens millors la seva tècnica individual amb exercicis, entrenaments i partits, a més també hi haurà  un entrenament dirigit per Berni Álvarez, entrenador del primer equip del CBT. D’altra banda, pels qui no siguin amants del básquet, s’ofereix el pack Lleure, allí els nens i nenes faran tot tipus d’i activitats. Manualitats, excursions i jocs pels més petits. Les activitats del pack Lleure estaran dirigides per monitors amb experiència en altres campus de prestigi com el Tarragona Estiu Camp.

El Bàsquet i Lleure-Campus de Nadal CBT també treu diferents packs per adaptar-se a les necessitats de les famílies, s’ofereix el pack de 4 dies, 5 dies o els 9 dies complets. A més, amb la inscripció cada nen rebrà una samarreta gratis, abonaments per a dos partits del CBT (2 adults i dos nens), un val de descompte per a la tenda Adidas i un val menú en McDonalds. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del CBT o en les oficines del club situades en el pavelló del Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.