Arriba el Bàsquet i Lleure-Campus Primavera CBT

LEB Plata Sense comentaris a Arriba el Bàsquet i Lleure-Campus Primavera CBT 242

Es presenta una nova edició del campus de primavera del CBT

Avui ha estat presentat el Bàsquet i Lleure-Campus Primavera CBT, a l’acte de presentació, realitzat en els jardins de la Tabacalera de Tarragona, han assistit Natàlia Bru, coordinadora del campus, , Nil Sabata i Jordi Barberà, jugadors del primer equip del CBT. La nova edició del Bàsquet i Lleure-Campus Primavera CBT tindrà lloc del 10 al 13 d’abril tindrà lloc, una nova edició renovada del campus, per oferir el millor servei a nens i pares i continuar sent una referència a la província. Aquest any el campus comptarà amb dues modalitats. Els amants del bàsquet podran optar per aquesta modalitat i gaudir d’un campus orientat a la pràctica del bàsquet. Entrenaments de tecnificació amb els entrenadors del CBT, concursos de 3×3 i tir, millora de tècnica individual i col·lectiva i un entrenament dirigit per Berni Álvarez, amb la participació de jugadors del primer equip del CBT. Una oportunitat única perquè els amants al bàsquet gaudeixin d’unes vacances de setmana santa envoltats de professionals del bàsquet. Però el Bàsquet i Lleure-Campus Primavera CBT no és només per als aficionats a l’esport, la dirección del campus posa a la disposició dels nens i nenes la modalitat de lleure. Aquí els participants realitzaran tot tipus d’activitats d’oci. Una sortida en golondrina pel port de Tarragona, manualitats, descoberta de nous esports, anglès o activitats a l’aire lliure al parc del francolí. Aquestes són algunes de les activitats que el campus ofereix per als participants.

Les activitats d’interior es realitzaran entre el pavelló del Serrallo i les instal·lacions del refugi del port. Els nens i nenes podran accedir a tots els serveis de les instal·lacions. L’horari és de 9h del matí a 13:30 del migdia, i està dirigit a nens i nenes des de P3 a 2º de l’ESO. Aquesta nova edició del campus de primavera del CBT tornarà a comptar amb la presència dels monitors més experimentats en el sector, i que han participat en altres campus de referència com el Tarragona Estiu Camp, que cada estiu reuneix a centenars de nens. Natàlia Bru és la coordinadora del campus de Primavera, i ha valorat així aquesta nova edició que s’ha presentat, “portem molt temps treballant per oferir el millor servei als nens i als pares. Estic convençuda que hem fet un bon treball”. Natàlia, que també és coordinadora del Tarragona Estiu Camp ha destacat el personal humà amb el qual es treballa al campus del CBT “són monitors i entrenadors professionals, hem treballat amb ells en altres campus i sempre aconsegueixen treure el millor rendiment a les activitats”. Finalment, Natàlia Bru també ha valorat la qualitat de les instal·lacions, “comptem amb un pavelló perfectament equipat per jugar a basquet, també hi ha gimnàs, vestuaris i sala d’esbarjo. A més, ho combinem amb moltes activitats a l’aire lliure perquè els nens i nenes gaudeixin d’un ambient més natural”

Les inscripcions pel Bàsquet i Lleure-Campus de primavera CBT ja estan obertes, es poden realitzar en les oficines del CBT situades en el pavelló del Serrallo, o a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat. Per a més informació es pot trucar al telèfon del club 977 237 558.

Foto: Cristina Aguilar/Diari Més Tarragona

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.