ARRIBA EL II REPSOL FUTUR BÀSQUET

Social Sense comentaris a ARRIBA EL II REPSOL FUTUR BÀSQUET 446

El Club Bàsquet Tarragona organitza al Pavelló del Serrallo la segona edició del Repsol Futur Bàsquet, una diada de minibàsquet per nens i nenes de p4 a 2n de primària. El torneig amistós de bàsquet més divertit de Tarragona tindrà lloc el dissabte 9 de maig de les 9 del matí a les 5 de la tarda.

Es tracta d’un dia centrat en els més petits de cada casa on es disputaran diversos partits amistosos sense resultat. L’únic objectiu del Repsol Futur Bàsquet és la introducció del bàsquet i el foment de l’esport en les edats més sensibles.

Diversos equips de diferents escoles i clubs de la província es donaran cita al Serrallo durant tot el dia, en una jornada de bàsquet dirigida als més petits. La novetat d’enguany és l’ampliació del nombre de pistes a nou -l’any passat n’hi hagueren set-, ja que també s’utilitzarà el tinglado. Uns 60 partits ompliran de minibàsquet el pavelló del Serrallo.

En aquesta edició ens acompanyaran -de moment- les següents escoles de bàsquet: El Carme, Mare de Déu del Carme, Els Pallaresos, La Portalada, Marcel·li Domingo, Lestonnac l’ensenyança, Pràctiques, César August, l’Arrabassada, Teresianes, Sant Pau, CB Morell, Escola de Bàsquet de Tarragona i el CB Vilaseca.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.