ARRIBA LA LLIGA FEMENINA A TARRAGONA

Social Sense comentaris a ARRIBA LA LLIGA FEMENINA A TARRAGONA 126

La pretemporada de la Lliga Femenina de València Basket i Barça CBS passarà per Tarragona el 9 de setembre al Palau d’Esports Catalunya, amb el retorn del Trofeu Ciutat de Tarragona.

El flamant campió de Llliga Femenina, el València Bàsket s’enfrontarà a un altre dels equips importants, com és el Barça CBS. Els aficionats i aficionades tarragonins i tarragonines podran gaudir veient a jugadores de la talla d’Elena Buenavida, Cristina Ouviña, Alba Torrens o Raquel Carrera per part del València Basket, el seu entrenador Rubén Burgos i per part del Barça CBS, jugadores com Irene Broncano, Paula Ginzo o la guanyadora d’un anell de la WNBA, Anna Cruz. Dirigides per Isaac Fernández. Un partit que malgrat que es tracti de pretemporada ben segur que serà entretingut.

L’entrada és gratuïta, el partit iniciarà a les 19 hores. Les portes s’obriran a partir de les 18 hores de dissabte dia 9 de setembre.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.