ARRIBA EL SEGON MEMORIAL JESÚS SANJOSÉ

LEB Plata Sense comentaris a ARRIBA EL SEGON MEMORIAL JESÚS SANJOSÉ 309

Els actes tindran lloc al pavelló del Serrallo aquesta tarda.

Un any més, el bàsquet tarragoní vol rendir homenatge a la figura de Jesús Sanjosé, exentrenador del CBT entre molts altres equips de la província. Sanjosé va ser una peça clau en la història del club blau, i va ser l’entrenador amb qui es va fer el salt cap al bàsquet professional. Jesús Sanjosé ens va deixar fa més de quatre anys, però la seva figura i el seu treball el seguim recordant diàriament. És per això, que en aquest 2018 s’ha volgut donar un nou format a un Memorial que no es va poder celebrar l’any passat per disponibilitat de dates però aquest any té una gran dimensió.

El memorial es compon de dos actes centrals. A les 19 h al pavelló del Serrallo l’entrenador Jota Cuspinera impartirà un clínic de “Bases tàctiques ofensives en equips de formació”. És un clínic que organitza l’Associació catalana d’entrenadors de Basquetbol i col·labora el Club Bàsquet Tarragona entre altres entitats. Jota Cuspinera és un entrenador referent al bàsquet espanyol. Ha entrenat en lliga ACB al Baloncesto Fuenlabrada i al Basket Zaragoza. A més ha sigut entrenador ajudant de Real Madrid i Baskonia, Cuspineda també és un entrenador molt vinculat al bàsquet formatiu i la FEB. Sense dubte es tracta d’una gran oportunitat perquè els entrenadors del territori puguin aprendre d’un dels entrenadors d’elit.

A les 21 h tindrà lloc l’altre acte principal del Memorial, també a la pista del pavelló del Serrallo jugaran un partit exjugadores del CBT i del CB Valls, dos clubs on Jesús Sanjosé va deixar la seva empremta. El partit és una bona oportunitat per rendir homenatge des de les seccions femenines dels dos clubs, unes seccions que també van ser de l’interès de Sanjosé durant tota la seva carrera esportiva.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.