ASISA NOU PATROCINADOR DEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a ASISA NOU PATROCINADOR DEL CBT 148

L’acord que es va signar en les oficines de ASISA a Tarragona, afecta principalment als equips de la pedrera del club

ASISA és una empresa dedicada a oferir assistència sanitària de qualitat als seus clients, des de fa molts anys, ASISA ocupa un paper referencial dins del sector de la salut, i actualment compta amb 36000 professionals i 500 centres mèdics al seu servei, a més de 16 clíniques pròpies, sent el segón grup hospitalari més important d’Espanya. A més, en els últims anys, ASISA ha impulsat un conjunt de col·laboracions dirigides a promoure un model de vida saludable, d’aquesta manera ASISA ha estat present en esdeveniments esportius de primer nivell a tot el món gràcies a les seves campanyes de col·laboració amb diferents entitats.

L’acord aconseguit entre ASISA i el Club Bàsquet Tarragona forma part d’aquest conjunt de col·laboracions i és una demostració més del compromís de ASISA amb l’esport i en especial amb l’esport Base. A més, d’aquesta manera, ASISA també mostra el seu vincle amb la ciutat, l’asseguradora present a Tarragona en els últims 50 anys, ha volgut formar part activa del creixement de Tarragona i les seves entitats. Amb aquestes bases, el projecte del Club Bàsquet Tarragona compleix tots els requisits per gaudir del suport de ASISA, un projecte amb gent del territori, gent jove, amb especial sensibilitat amb l’esport en formació i sempre prevalent la labor social de l’esport.

L’acord que té una durada per aquesta temporada i la següent, afectarà principalment al bàsquet base del Club, on ASISA estarà present a les equipacions de tots els equips de pedrera.

A l’acte de la signatura del conveni van assistir el Dr. Joaquim Montolio, delegat d’ASISA a Tarragona i Pau Estebanell Fortuny gerent de la Delegació de Tarragona per part de ASISA, i Loli Salas, presidenta del Club Bàsquet Tarragona, i Aleix Boada, director general del club. El Dr. Montolio va valorar de la següent manera l’acord entre les dues entitats “nosaltres portem anys potenciant l’esport a la ciutat, aquesta és una mostra més de la voluntat de ASISA de participar en el projecte del CBT com ja fem amb altres clubs de la ciutat de natació, futbol, tennis, etc”. El Dr. també va voler parlar de les bases de l’acord “ASISA estarà present en l’esport de la gent jove i el CBT rebrà un suport econòmic per al desenvolupament de les seves activitats”

Loli Salas, presidenta del CBT, també va voler fer la seva valoració de l’acord aconseguit “estem agraïts a ASISA, és una gran companyia, el fet de voler col·laborar tant amb la ciutat ens anima a tots”. En la mateixa línia, Loli Salas creu que” des de ASISA han entès la nostra labor i això sempre és d’agrair”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.