AUTOCARS HIFE I CLUB BÀSQUET TARRAGONA CONTINUEN FENT CAMÍ UNA TEMPORADA MÉS

Base, Patrocinadors Principals Sense comentaris a AUTOCARS HIFE I CLUB BÀSQUET TARRAGONA CONTINUEN FENT CAMÍ UNA TEMPORADA MÉS 109

L’empresa de transports Hife seguirà sent patrocinador del Club Bàsquet Tarragona una temporada més.

Autocars Hife, amb una trajectòria centenària, compromesos amb l’esport i sobretot amb l’esport base, és un referent en la mobilitat de les persones. Empresa totalment arrelada a la nostra terra, dona servei a una part important de la nostra província, connectant Tarragona amb les Terres de l’Ebre, el baix Aragó arribant fins a Saragossa i amb Castelló i València per la costa mediterrània.

Hife posa a disposició dels nostres esportistes la seva experiència i coneixement en desplaçaments i esdeveniments esportius, donant així tranquil·litat i garanties en la bona marxa dels nostres trasllats.

L’acte, que es va realitzar a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània el passat dia 7 de març on es va formalitzar aquesta col·laboració, va comptar amb la presència de jugadores i jugadors de la base així com de Jacint Rodríguez, president del CBT i José Mª Chavarría, CEO d’ Hife.

El president del CB Tarragona, Jacint Rodríguez, va destacar: “Estem molt satisfets que vulguin estar al nostre costat una temporada més i estem encantats amb l’ excel.lent servei que ens ofereixen”. És molt important per nosaltres que les empreses arrelades en el territori vulguin aposar pel CBT”.

José Mª Chavarría, CEO d’Hife va declarar: “Estem molt contents amb l’acord de renovació dels nostres serveis. No perdem de vista la confiança dipositada en el nostre personal que, a banda de portar als jugadors, jugadores, cos tècnic i acompanyants en els seus desplaçaments, acaben formant part d’aquesta gran família que és el CBT. La il·lusió, les ganes, les alegries i també les decepcions formen part del procés d’aprenentatge que fomenta l’esport i estem molt orgullosos de compartir amb ells aquests moments, que acostumen a ser molt intensos dins dels nostres autobusos”.

Hife, a més del servei a les persones és una empresa compromesa amb el medi ambient que estableix els seus objectius mediambientals, mitjançant pràctica de protecció del medi ambient, prevenció de la contaminació i ús raonable dels recursos naturals, reduint anualment les emissions de CO₂. Mitjançant el nostre sistema informàtic i servei de geolocalització oferim un millor control sobre els vehicles.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.