BENTORNATS!

Social Sense comentaris a BENTORNATS! 175

El Pavelló del Serrallo podrà obrir les portes als seus socis i aficionats per al partit que aquest diumenge enfrontarà a Ibersol CBT i Gran Canaria a les 12:30h.

Per tal de complir amb els protocols de seguretat i d’aforament, caldrà reservar la localitat a través del següent enllaç i rebre la confirmació per part del club.

Els primers en poder reservar el seu lloc al pavelló seran els socis i sòcies que, des d’avui dimarts ja poden accedir a l’aplicatiu i fer la seva reserva. La resta d’aficionats hi podran accedir a partir de divendres al matí.

El dia de partit i per accedir a la instal·lació, caldrà mostrar l’entrada que es rebrà al correu electrònic, seguir sempre les indicacions del personal del club i complir amb les normes sanitàries: ús obligatori de la mascareta en tot moment, higiene de mans, control de temperatura al punt d’accés i distància de seguretat dins del pavelló (degudament senyalitzat).

Bentornats al Serrallo!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.