BERNI ÁLVAREZ, 11 TEMPORADES AL CAPDAVANT DEL PRIMER EQUIP

LEB Plata Sense comentaris a BERNI ÁLVAREZ, 11 TEMPORADES AL CAPDAVANT DEL PRIMER EQUIP 63

11 temporades dirigint el primer equip del Club Bàsquet Tarragona. Berni Álvarez seguirà al capdavant de l’Ibersol CBT un any més, en la temporada del retorn a LEB Plata. El preparador tarragoní espera il·lusionat l’inici del nou curs, després de no poder finalitzar l’anterior a les pistes.

Tres temporades després, tècnic i equip afronten el repte de competir en una categoria superior, després del bon paper ofert, sobretot els dos últims anys, a Lliga EBA, on Álvarez va portar l’equip a la fase d’ascens la temporada 2018/19 i va liderar amb solvència el seu grup la 2019/20 (abans de l’obligada cancel·lació de la competició). “Serà una temporada exigent en tots els sentits, però nosaltres treballarem com mai per oferir les màximes alegries possibles als nostres aficionats”, assegura.

Berni ja compta amb un reforç de luxe pel seu equip, el fitxatge d’Adrià Duch, que torna a l’Ibersol CBT un any després de la seva marxa.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.