BERNI ÁLVAREZ UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata Sense comentaris a BERNI ÁLVAREZ UNA TEMPORADA MÉS 76

Berni Álvarez i Club Bàsquet Tarragona aniran de la mà una temporada més. Club i tècnic han arribat a un acord per allargar un any la vinculació de Berni Álvarez al Club Bàsquet Tarragona. Després d’una temporada 2021/22, en la que el conjunt blau va liderar durant molt mesos la Lliga EBA C i va arribar fins les eliminatòries prèvies a la fase d’ascens a LEB Plata, el CBT s’assegura que Berni Álvarez lideri un any més el primer equip des de la banqueta blava.

L’entrenador tarragoní complirà la seva tretzena temporada consecutiva al capdavant del primer equip del CBT. “Em sento motivat, i volem donar un pas més amb l’equip la temporada vinent”, assegura Berni. “Tinc moltes ganes de seguir treballant amb aquests joves del club, que han de donar un pas important per ser el futur del club”, remarcava Berni. “Em ve de gust seguir i complir 13 temporades, treballarem per fer una bona temporada i estar el més amunt possible”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.