BERNI ÁLVAREZ AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB-17

LEB Plata Sense comentaris a BERNI ÁLVAREZ AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB-17 373

L’entrenador del CBT repetirà experiència amb la FEB

L’extraordinària temporada del CBT, amb Berni Álvarez al comandament, no ha passat desapercebuda per a la Federació Espanyola de Bàsquet, i és que la FEB ha confirmat a Berni Álvarez com a entrenador ajudant de la selecció espanyola sub-17, que aquest estiu disputarà el mundial a Espanya. L’any passat, l’entrenador cebetista ja va formar part del staff tècnic que va portar a la selecció sub-19 a disputar els quarts de final del mundial disputat a Grècia. L’entrenador que acompanyarà a Berni en la direcció de l’equip serà Alejandro Martínez, ex entrenador del CB Canàries en ACB. La FEB té una gran confiança en una generació de la qual s’espera grans resultats, començant pel mundial del proper estiu que es disputarà a Saragossa del 23 de Juny al 3 de Juliol. Els principals rivals d’Espanya en la lluita per les medalles serà la potent selecció d’EE.UU, i altres seleccions com França, Turquia o Austràlia. La selecció ha quedat enquadrada en el mateix grup que Argentina, Mali i Lituània. Com a novetat, aquest any el mundial sub-17 masculí i femení es disputarà en les mateixes dates i a la mateixa ciutat, per la qual cosa, Saragossa es convertirà durant una setmana i mitja en la capital mundial de bàsquet de formació
Berni Álvarez ha comentat que “estic content de tornar a formar part d’una selecció, a més en un mundial que es juga a casa, això sempre dóna un plus de motivació i alhora de pressió positiva”. L’entrenador cebetista ha parlat sobre la generació amb la qual treballarà a l’estiu “és una bona generació, amb jugadors molt interessants, que han competit molt bé anteriorment”. Berni es mostra motivat per començar el projecte al més aviat possible “ja estem ficats en plena planificació, amb ganes de començar”. A nivell personal, Berni creu que tornar amb la selecció pot ser una gran experiència per a ell ja que “el satff tècnic és molt bo, amb Alejandro Martínez al capdavant i envoltat de molta gent que treballa en clubs ACB, espero aprendre molt d’ells”. Finalment, l’entrenador català ha volgut fer partícip al seu club, el CBT, de l’èxit que suposa repetir amb la selecció “estic content que s’hagin fixat en mi, sense la bona temporada del CBT i dels xavals de l’equip segur que no s’haurien fixat en mi, també estic content per ells”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.