BERTA CORRALES, 9 MESOS DESPRÉS

Base Sense comentaris a BERTA CORRALES, 9 MESOS DESPRÉS 171

Si el cap de setmana ens deixarà un nom propi, aquest no és altre que el de Berta Corrales. La jugadora de La Pobla CBT tornarà aquesta tarda a disputar un partit després de nou mesos en els que ha hagut de canviar la pista de bàsquet per les sales de rehabilitació. Una fortuïta lesió als lligaments creuats el febrer del 2018 va apartar la Berta del bàsquet i la obligava a anar per un nou camí, el dels hospitals i el de la recuperació per tornar l’abans possible.

“Em vaig trencar els creuats el 21 de febrer de l’any passat en un entrenament i no em vaig operar fins a principis d’abril. A més vaig tenir la mala sort de tenir una complicació en la operació: un dels clips que es posen al menisc va anar a parar a l’artèria i em van haver d’operar també de l’artèria”. El que havia de suposar un problema i allargar la seva recuperació, finalment no va ser-ho, tot i que sí que va haver de treballar una mica més per tal que el temps de baixa acabés sent l’habitual en aquest tipus de lesions.

“A partir d’aquí comença el procès de rehabilitació i també de gimnàs, bicicleta i natació, que m’ha ajudat molt”, explica la Berta. “Mentrestant no podia fer res de bàsquet. Fins fa dos mesos, que la prova per veure l’estabilitat del genoll va sortir molt bé i em van deixar tornar a pista. La reincorporació ha estat gradual, primer fent entrades i poc més”.

Fa cosa d’un mes, la Berta ja va poder tornar gairebé al 100% amb el seu equip, el sènior del Club Bàsquet Tarragona, fins aquest dijous, que ha rebut l’alta mèdica. “Físicament em sento molt bé. No tinc por a l’hora d’atacar. Per defensar sí que hauré d’estar més alerta perquè no saps quin moviment farà la jugadora, però em sento molt bé”.

La pista del Grup Barna serà l’escenari on la Berta es tornarà a sentir jugadora de bàsquet en plenitud de condicions, on disputarà els primers minuts després de nou mesos. No ha volgut esperar a fer-ho al Serrallo, “tinc masses ganes de jugar”.

I al CBT tenim moltes ganes de veure el seu retorn.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.