BON PAPER DE GERARD ESTEBANELL EN EL TORNEIG DE KOLINDROS

Base Sense comentaris a BON PAPER DE GERARD ESTEBANELL EN EL TORNEIG DE KOLINDROS 244

La selecció espanyola s’ha imposat en els cinc partits

Cinc de cinc per a la selecció espanyola sub-14 en el torneig de Kolindros. L’equip de Gerard Estebanell, jugador del cadet masculí A del CBT s’ha imposat amb molta facilitat en els cinc partits disputats en el torneig de Kolindros. La selecció espanyola, entrenada per José María Panadero s’ha imposat per 106 punts a Xipre, per 74 a Romania, per 85 a Palestina, per 105 a Bulgària i per 33 a Grècia. El jugador del CBT, Gerard Estebanell, va ser un dels màxims anotadors de la selecció espanyol en els dos primers partits, anotant 17 i 14 punts. Per a ell, i per a la resta dels seus companys, el torneig de Kolindros és el primer torneig internacional a nivell de seleccions que juguen en les seves vides. Una primera experiència amb el model de treball de la Federación Española de Balonceto. Cal recordar que Gerard Estebanell va compartir equip en el torneig de Kolindros amb jugadors de les pedreres més potents d’Espanya com Reial Madrid, Barça o Joventut.

En declaracions a la pròpia Federación Española de Baloncesto, l’entrenador Jose María Panadero ha destacat que els jugadors “Han debutat en un torneig internacional demostrant un excel·lent nivell de treball i sacrifici, assimilant conceptes que volíem treballar i creixent com a generació. Més enllà dels resultats, perquè penso que a aquestes edats i en aquests tornejos no és l’objectiu que volem aconseguir”. El seleccionador espanyol també ha lloat la generació en el seu conjunt “una generació homogènia, amb molts jugadors que poden ocupar diverses posicions, fins i tot alguns que no han estat aquí. És un grup amb molt bona ètica de treball, que defensivament tenen bona capacitat de sacrifici.”

Ara Gerard Estebanell tornarà a Tarragona per incorporar-se a la dinàmica de treball del seu equip. El Cadet Masculina A jugarà el cap de setmana vinent les fases d’accés a categoria Preferent. Unes fases en les quals l’entrenador ja podrà comptar amb Gerard Estebanell, que serà un dels principals referents dels blaus per buscar l’objectiu.

Foto de portada: Feb.es

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.