BON RITME D’INSCRIPCIONS PER Al PRIMAVERA CAMP

Social Sense comentaris a BON RITME D’INSCRIPCIONS PER Al PRIMAVERA CAMP 146

L’edició d’aquest any superarà el mig centenar d’assistents

Queda menys d’una setmana perquè el Primavera Camp obri les seves portes i les inscripcions segueixen arribant a les oficines del CBT. De moment, més de 40 nens i nenes han formalitzat ja la seva inscripció al campus i s’espera que en els propers dies el ritme d’inscripcions augmenti fins a superar els 50. Ara com ara, el nombre d’assistents al campus supera al de l’any passat. Des del Club Bàsquet Tarragona es creu que és a causa de l’oferta individualitzada que el Primavera Camp ofereix aquest any, des de l’organització del campus s’ha volgut donar una sèrie d’ofertes que s’adaptin a les necessitats dels pares, i els gustos dels nens. Els pares poden inscriure als seus fills solament els dies que ho necessitin, i els nens poden escollir entre realitzar el pack de bàsquet, de tecnificació de bàsquet o el pack Experience, en el qual els nens realitzen tot tipus de jocs, manualitats i esports variats. A més, el Primavera Camp, també ofereix aquest any la possibilitat d’acollir-se a un servei d’acollida de 8:00 a 9:00 del matí o de 13:30 a 14:30 al migdia.

Com cada anys, els monitors del Primavera Camp compten amb la millor experiència en el sector, els monitors encarregats de dur a terme els entrenaments de bàsquet, són entrenadors professionals del CBT, i els monitors que realitzen les activitats de manualitats, jocs o les excursions, tenen una gran experiència en altres campus de prestigi organitzats pel club, com el Tarragona Estiu Camp.

A més, amb la inscripció al Primavera Camp, cada nen rebrà a canvi una samarreta de regal, una entrada doble per a un partit del CBT de lliga LEB Plata i un val de descompte de 10€ en la botiga Adidas Store de Tarragona. Encara es poden realitzar les inscripcions en les oficines del club instal•lades en el pavelló del Serrallo o a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.