BONA VICTÒRIA DEL PMA

Base Sense comentaris a BONA VICTÒRIA DEL PMA 126

El PMA guanya al CB Aguiles en la tornada a la competició després de la Setmana Santa. CBAguiles 52 – 64 CBTarragona Pre

 

Bon partit el que van jugar els nostres pre-infantils aquesta jornada, van sortir des de el primer moment a demostrar que la setmana santa a Monzón va ser més que profitosa en tots els sentits, i la realitat es que els hi ha sentat força bé, imposant un ritme que anava de menys a mes fins arribar a un marcador de +21 abans de començar el darrer període. Defensant la pilota i l’home amb cames, intel·ligència i comunicació.

Sortíem i finalitzarem els contraatacs amb menys de la meitat de la possessió, deixant de banda que en molts moments érem capaços de ser molt verticals i contundents amb parcials de 9-0 i 12-4.

 

Un atac amb ritme quan havíem de corre i un atac mes pacient amb circulació i ocupació d’espais quant necessitàvem anotar per que no s’apropessin. Un partit complet i una dinàmica molt bona al llarg de la setmana i als partits fa que els nanos millorin i avancin cada cop més i així ho reflexa la classificació, que ens deix com a segons amb moltes opcions de gaudir un premi cada cop mes prop, una final a 4 amb els millors infantils classificats de la comarca.

 

El proper cap de setmana, partit contra El Carme bàsquet, el 6è de la temporada, que de ben segur, amb treball i esforç no deixarem escapar.

 

Seguirem avançant PMA!

Crònica de Jordi Bondia, Entrenador PMA

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.