TARRAGONA ESTIU CAMP 2017

Dates: Del 25 de juny al 27 de juliol

Lloc: Col·legi Sant Pau de Tarragona

WEB: www.tarragonaestiucamp.cat


STAFF TÈCNIC

NATÀLIA BRU: 4 anys d’experiència al Món TEC i 4 més com a Coordinadora –els darrers- porta 11 anys treballant com a monitora de lleure i 8 d’ells com a  directora de lleure. Ha organitzat diverses colònies, campaments i camps de treball de la, entre d’altres.

JOACO VALENCIA: Coordinador d’extraescolars i mestre d’educació primària amb especialitat en educació física del Col·legi Sant Pau; també és monitor i director de lleure amb 14 anys d’experiència en campus de nivell internacional.

 

 


ACTIVITATS

TEC CASAL: Els nens i nenes de p3 fins a 1r podran gaudir del seu TEC fet a mida: tallers, treballs manuals, cançons, disfresses,… i molt més! .

TEC FUTBOLEmula els teus ídols, fes un equip amb els teus amics i millora el xut, el regat, la pasada… A partir de p5.

TEC BÀSQUETEl cos tècnic del Club Bàsquet Tarragona dirigirà i supervisarà les sessions de bàsquet i de tecnificació. A partir de p5!

TEC MULTIESPORTSi el bàsquet i el futbol no estan fets per tu… aquest és el teu TEC! Tots els esports i jocs concentrats aquí! A partir de p5 !

TEC ATLETISME: De la mà del Club Atletisme Tarragona, us aproparem les modalitats de pista de l’atletisme, A partir de p5.

TEC DANCEQuan sents música et poses a ballar? Aquest és el teu TEC, disfruta amb el funky, hip-hop, jazz,… A partir de p5.


PREUS

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.