CAP DE SETMANA AL TORNEIG DE LES FRANQUESES

Base Sense comentaris a CAP DE SETMANA AL TORNEIG DE LES FRANQUESES 158

El passat cap de setmana l’infantil masculí A i l’infantil femení A, es van desplaçar a Les Franqueses per disputar un torneig de pretemporada.

L’infantil femení A es va medir a equips de gran entitat com el Boet Mataró, l’Horta o el Barça CBS, en els que l’equip va treballar i lluitar fins el final. Durant la segona fase va poder competir amb equips com la JE Terrassa o el CB Lleida. Va ser un dia profitós per agafar ritme, aprendre a valorar els errors i les dificultats i no abaixar els braços. Tot i perdre partits, Xavi Moncusí es mostra molt content per l’actitud i les ganes de treballar de les noies que dia rere dia és més bona.

Per altra banda, l’infantil masculí A va fer un gran torneig arribant fins a les semifinals i aconseguint un quart lloc. Durant la fase de grups es va medir a Força Lleida, FC Barcelona, CB Granollers o Sant Andreu de Natzaret. A semifinals va tocar l’UE Mataró, un gran equip, on la victòria no es va decidir fins el final d’una pròrroga a favor de l’equip de maresme. Finalment en el duel pel tercer i quart lloc tampoc hi va haver sort, i la victòria se la va emportar l’equip rival. L’entrenador de l’equip, Angel Rojas es mostrava molt content per l’actitud dels nois i el nivell mostrat. Es va poder competir en tots els partits, vivint finals ajustats que en alguns va sortir cara i en d’altres creu, però que en definitiva tot això serveix per a que els nois segueixin creixent individualment i com a equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.