CARA I CREU PEL PMA

Base Sense comentaris a CARA I CREU PEL PMA 131
Lliga preinfantil
CB Tarragona PRE 78 – 55 Salle Ploms Reus
Nova victòria del PMA davant la Salle Ploms Reus que arribava al Serrallo sense conèixer la derrota en aquesta fase final. Els nostres, que no van sortir amb una actitud defensiva correcta, van permetre al conjunt rival jugar amb certa comoditat. Al final del primer període el parcial era favorable als visitants. El joc del PMA va millorar per estones però sense constància. Poc a poc va anar imposant-se la superioritat tècnica i física dels nostres per agafar avantatge. Tot i així, els del Baix Camp no van baixar els braços i van ser capaços de emportar-se el parcial dels últims deu minuts. Partit fluixet dels nostres que no van mostrar la intensitat que requeria el partit.
Anotadors: de León (4), Camps (7), Estebanell (2), Blázquez (10), Fàbregas (5), Madorran (2), Veciana (11), Torner (6), B. Puig (5), Moya (6), Masdeu (16), R. Puig (4).
Lliga infantil
CB Tarragona PRE 58 – 78 El Carme Bàsquet 
El PMA va sofrir dissabte passat la segona derrota de la temporada en lliga infantil davant el líder invicte de la categoria. Els nostres van començar amb ambició, plantant cara i portant la iniciativa, arribant al final d’uns bons primers deu minuts amb avantatge en el marcador (20 a 15). A partir d’aquí, El Carme pujaría la intensitat i dominaria el partit, amb un PMA que no va aconseguir sentir-se còmode, tenint moltes dificultats en atac per poder treure accions positives i patint, en defensa, la superioritat física prop del cèrcol del seu rival.
Anotadors: de León, Camps (2), Estebanell (7), Blázquez (13), Fàbregas (4), Madorran (2), Veciana (6), Torner (12), B. Puig, Moya (7), Masdeu (1), R. Puig (4).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.