CARA I CREU A LES FASES DE PERMANÈNCIA A PREFERENT

Base Sense comentaris a CARA I CREU A LES FASES DE PERMANÈNCIA A PREFERENT 130

El júnior masculí A i el cadet masculí A han afrontat aquestes darreres setmanes els partits més importants de la temporada, els que permetien salvar la categoria de Preferent. El club ha viscut tant l’alegria com la tristesa després dels desenllaços del millor de tres partits.

Per una banda, el CMA certificava per la via ràpida la seva permanència a la categoria. Els blaus aconseguien un 2 – 0 i no calia arribar al tercer partit per conèixer el vencedor. L’equip que entrena Eugeni Tolosana es jugava la plaça contra Torrot Maresme partint, sobre el paper, com a no favorits. El CMA s’emportava la victòria en el primer partit a domicili, per 69 a 76. Amb un partit molt complet i seriós dels nostres, recuperaven el factor pista; un triomf al Serrallo certificava la permanència. Els cadets no van voler arribar al tercer partit i, en una demostració de maduresa i màxima concentració, deixaven la victòria al Serrallo i la plaça de Preferent a Tarragona.

L’altra cara de la moneda era per al JMA. L’equip de Pep Garcia feia un molt bon primer partit al Pavelló del Serrallo contra CB Sant Josep. Demostrant com ha crescut al llarg de la temporada i dominant pràcticament totes les facetes del joc, s’emportava el partit per 68 a 52. Amb molt bona actitud i sense refiar-se, el júnior es desplaçava a Badalona per disputar el segon partit. Els blaus no van aconseguir ser el mateix equip que en el primer enfrontament, i els 16 triples locals eren massa càstig per al JMA. El tercer partit, de nou al Serrallo, va erigir finalment el CB Sant Josep com a guanyador de l’eliminatòria, sent un final cruel per al JMA, per la gran temporada i l’actitud exemplar que han demostrat els jugadors.

Foto CMA: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.