CARLA RUIZ UNA TEMPORADA MÉS

VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a CARLA RUIZ UNA TEMPORADA MÉS 35

El Volvo Diselauto Tarraco CBT ha tancat la segona renovació per la temporada 22/23

Carla Ruiz és la segona renovació per la temporada vinent, es tracta d’una jugadora que porta 9 anys al club entre la seva etapa de formació i la de sènior. La Carla és una jugadora exterior que pot alternar les funcions de base o escorta a la perfecció, enguany ha pogut tornar a l’activitat després de la seva greu lesió. Ara, totalment recuperada es presumeix com una jugadora essencial dins del projecte del club.

Carla i l’entrenador de la temporada 22/23 ja es coneixen, doncs David també va estar present (com amb María Lapieza) en els dos anys de cadet preferent i també el primer any de junior. Carla formava part de l’equip que va arribar a la F4 de Cadet Preferent l’any 2015-16.

“La Carla és molt important pel projecte que engeguem la temporada vinent, finalment hem aconseguit que pugui renovar i això fa que les nostres opcions creixin” declara David García.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.