CÀTERING COSTA DAURADA, UN ANY MÉS AL COSTAT DEL CBT

Base Sense comentaris a CÀTERING COSTA DAURADA, UN ANY MÉS AL COSTAT DEL CBT 56

L’empresa Costa Daurada Catering, patrocinador del CBT des del 2016, fa un pas més enllà respecte el seu compromís amb el club i aquesta temporada 2020/21 també patrocinarà el Sènior Masculí B de Copa Catalunya.

Arran de l’acord entre les dues entitats, el SMB, que competeix a Copa Catalunya, passa a denominar-se CBT Costa Daurada Catering i incorpora el logo de l’empresa a la samarreta de l’equip.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha valorat molt positivament aquest nou acord de col·laboració amb Costa Daurada Catering. “El seu compromís és molt important per a nosaltres, des de molts punts de vista, i esperem seguir vinculats molts més anys. Estem molt contents de tenir-los com a patrocinadors, ja que cobreixen una parcel·la molt important de les necessitats del club”, ha destacat.

L’acte també ha comptat amb la presència dels gerents de Costa Daurada Catering, Xavier Loras i Anna Montero, i del júnior masculí A al complet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.