CB TARRAGONA I DISELAUTO TARRACO JUNTS UNA TEMPORADA MÉS

Patrocinadors Oficials, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a CB TARRAGONA I DISELAUTO TARRACO JUNTS UNA TEMPORADA MÉS 111

El concessionari de vehicles Volvo Diselauto Tarraco renova l’acord de patrocini amb el CB Tarragona

Diselauto Tarraco seguirà sent col·laborador oficial del Club Bàsquet Tarragona, un acord essencial que permet a l’entitat blava un suport de prestigi. Per la seva banda, Diselauto Tarraco referma els seus vincles amb el territori. Es converteix en una referent a tota la província, no només per la seva certificació de qualitat com a concessionari oficial Volvo, sinó també pel seu compromís amb la província i amb l’esport de la ciutat. Amb la seva col·laboració, Diselauto Tarraco també dona suport els centenars de jugadors de la base del club blau, que cada dia gaudeixen de l’esport com un estil de vida saludable.

Jacint Rodríguez, president del Club Bàsquet Tarragona s’ha mostrat molt satisfet per seguir amb aquesta col.laboració, “que Diselauto renovi l’acord és molt important per nosaltres i que, a més segueixi apostant per l’esport femení ”. En aquest sentit, Jacint Rodríguez s’ha mostrat agraït a Diselauto Tarraco per seguir amb la seva aposta pel bàsquet de la ciutat “estem molt agraïts de vincular la nostre imatge a Diselauto Tarraco, és d’agrair el seu compromís, no només amb el nostre club, sinó amb tots els nens i nenes que veuen en l’esport una manera de gaudir amb els amics i fomentar bons valors de vida”.

Francisco García, Director Comercial de Diselauto Tarraco afegeix, “A Diselauto Tarraco estem vinculats a l’esport del territori i al Club Bàsquet Tarragona des de fa molts anys i, un any més, volem seguir oferint el nostre recolzament. Ens sentim part de la família del CBT”.

Diselauto Tarraco és el concessionari oficial Volvo a la província de Tarragona. Compta amb una gran oferta de venta de vehicles nous, KM0 i seminous, i posa a disposició del client el servei de reparació de vehicles que compta amb la maquinària més avançada en sistemes de diagnosi. Junt amb l’experiència i dedicació dels seus professionals, Diselauto Tarraco aconsegueix apropar-se a les necessitats i motivacions del seus clients.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.