CBT I TARRACO CENTER, UNITS UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata Sense comentaris a CBT I TARRACO CENTER, UNITS UNA TEMPORADA MÉS 68

El Club Bàsquet Tarragona i Tarraco Center van de la mà una temporada més. Ja són 4 els anys que l’empresa dóna el seu suport al club blau, convertint-se així en un dels principals patrocinadors del CBT.

Tarraco Center ofereix els seus vehicles a alguns dels jugadors del primer equip del Club Bàsquet Tarragona, facilitant-los d’aquesta manera el seu dia a dia a la ciutat.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, agraeix “el recolzament que ens brinda una vegada més Tarraco Center. Ens alegra i estem molt agraïts per la seva predisposició a ajudar el club”.

Per la seva banda, el propietari de Tarraco Center, Fèlix Nicolàs, assegura que “Tarraco Center és una empresa compromesa amb el territori i l’esport local i volem seguir formant part d’aquest gran equip”.

El CBT i Tarraco Center han engegat aquesta temporada un concurs a través de les xarxes socials anomenat Super Triple Tarraco Center. Els usuaris de les xarxes socials han de respondre les preguntes que se’ls plantegen i, en cas de resultar guanyadors, podran gaudir d’un cotxe gentilesa de Tarraco Center durant un cap de setmana.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.