EL CBT OMPLIRÀ DE BLAU EL PALAU BLAUGRANA

EBA Sense comentaris a EL CBT OMPLIRÀ DE BLAU EL PALAU BLAUGRANA 201

Més de 130 jugadors i jugadores aniran a veure el Barça vs Guipúscoa Basket

Dos autobusos plens de jugadors i entrenadors del Club Bàsquet Tarragona posarà rumb a Barcelona el proper diumenge 22 per veure en directe el partit entre Barça i Guipúscoa Basket. En els darrers dies la resposta dels nens i nenes del club ha sigut molt important i s’ha pogut omplir un segon autobús. L’excursió no només inclou el partit del Barça al Palau Blaugrana, també es farà el Tour Barça, això significa que els jugadors i entrenadors del club tindran l’oportunitat de trepitjar la gespa del Camp Nou abans de dirigir-se al Palau Blaugrana, on a les 12:30 començarà el partit de lliga ACB.

Els dos autobusos sortiran a les 8:30 del pavelló del Serrallo, a les 10 h tindrà lloc la visita al Camp Nou i museu del Barça, una excursió que tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, després aniran al Palau Blaugrana. A la sortida del partit aniran a menjar tots plegats a un parc al voltant de les instal·lacions del club blaugrana abans de tornar cap a Tarragona.

Per al coordinador d’activitats del Club Bàsquet Tarragona, Fran Aldama, l’èxit de la convocatòria és absolut “parlem de 150 persones entre jugadors i acompanyants, es pot dir que és un èxit. Feia anys que no es feia la sortida a veure al Barça i aconseguir 150 persones és una molt bona notícia” ha comentat Aldama. A més, el partit escollit té la motivació afegida que els jugadors i acompanyants podran veure en acció a Miquel Salvó amb la samarreta del Guipúscoa Basket, exjugador del CBT fa només dues temporades.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.