EL CBT PRESENT A BOLÍVIA

EBA Sense comentaris a EL CBT PRESENT A BOLÍVIA 183

Berni Álvarez i Gorka Bertran inauguren un centre d’alt rendiment

Berni Álvarez y Gorka Bertran, entrenadors del Club Bàsquet Tarragona han viatjat a Tarija (Bolívia) per participar en la inauguració d’un centre esportiu d’alt rendiment. El centre, ubicat en el barri de Gaudalquivir s’ha construït gràcies a l’ajuda de Repsol, principal patrocinador del Club Bàsquet Tarragona. Repsol manté importants activitats  al país sud-americà, i en els darrers anys han dut a terme campanyes orientades al desenvolupament econòmic i social del país. El centre d’alt rendiment inaugurat la passada setmana és una més de les feines que Repsol està fent a Bolívia com l’Hospital infantil Mario Ortiz o el Teatre Adolfo Costa du Rels.

 

Berni Álvarez i Gorka Bertran han sigut els escollits per veure de primera mà una de les instal·lacions esportives més completes del país. El nou centre d’alt rendiment compta amb una pista auxiliar que compleix amb la normativa FIBA, també té tres pistes més, un gimnàs de potència i anaeròbic, una sauna, capacitat per albergar a 90 esportistes, sala de jocs, de vídeo, etc. Una instal·lació que situa a Tarija com una referència del bàsquet a Sud-Amèrica. Els dos entrenadors cebetistes han sigut rebuts amb la major hospitalitat boliviana, fins i tot el ministre d’hidrocarburs de Bolivía, Luís Alberto Sánchez, ha dit que venen a “donar un clínic de bàsquet a tots els nens i joves que practiquen aquest esport a Tarija”. A més del ministre d’hidrocarburs, també va estar present a l’acte d’inauguració el President de la República de Bolívia, Evo Morales. Un fet que demostra la importància que aquestes instal·lacions tenen per la població local.

 

A l’acte d’inauguració, els joves esportistes van gaudir amb les indicacions d’un dels millors tiradors de l’historia de l’ACB, Berni Álvarez, i un dels entrenadors més experimentats i amb més èxits del Club Bàsquet Tarragona, Gorka Bertran. La presència dels dos tècnics cebetistes a Bolívia és un motiu d’orgull pel nostre club que per primera vegada traspassa fronteres en la promoció del bàsquet i de la nostra ciutat. A més, Berni Álvarez i Gorka Bertran han estat acompanyats en tot moment de les més altes autoritats bolivianes que els hi ha ensenyat algunes de meravelles que amaga Tarija.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.