CLÀUDIA UNA CAMPIONA D’ESPANYA EN EL CBT

Base, Social Sense comentaris a CLÀUDIA UNA CAMPIONA D’ESPANYA EN EL CBT 326

La jugadora cadet s’ha coronat campiona d’Espanya amb la selecció catalana

L’any 2016 està deixant molt bones notícies al Club Bàsquet Tarragona, a la bona situació del primer equip en la classificació de LEB Plata, cal sumar-li l’èxit de la seva pedrera que a la fi de l’any passat va aconseguir classificar al cadet masculí entre els vuit millors equips de Catalunya, a més els equips masculins Infantil i Preinfantil també van aconseguir dos ascensos que els permet competir en un nivell més alt i exigent. L’últim èxit va arribar de la mà d’una jugadora del cadet femení, Clàudia Ejimeno va rebre la trucada de la selecció catalana per disputar el campionat d’Espanya.
Clàudia  va arribar al Club Bàsquet Tarragona l’any passat, provinent del CB La Selva, la jove jugadora repeteix aquest any en la disciplina del cadet femení preferent del CBT. Durant la setmana realitza els entrenaments amb les seves companyes a les ordres del seu entrenador David Garcia, els caps de setmana competeix en els partits i dóna el màxim per aconseguir que el seu equip mantingui la categoria Preferent, però hi ha una petita diferència amb la resta de noies de la seva edat, i és que ella és campiona d’Espanya. Clàudia Ejimeno ja va estar aquest estiu disputant els entrenaments de pretemporada amb la federació catalana de bàsquet, i aquest nadal ha anat convocada amb la selecció catalana per disputar el campionat d’Espanya que s’ha disputat a Huelva. Clàudia, al costat de la resta de les seves companyes, va realitzar un campionat perfecte, van guanyar tots els partits que van disputar amb marcadors amplis, i no van donar opció als seus rivals, en la final es van imposar a Andalusia per un contundent 50-67.
Una de les persones que es mostrava més satisfeta per aquest èxit és l’entrenador de Clàudia. David García està convençut que aquesta experiència és molt positiva per a Clàudia “estar amb els millors sempre t’ajuda a progressar, crec que ha estat un màster per a la jugadora”. David també ha volgut valorar les possibilitats de progressió que té Clàudia com a jugadora “estem molt contents amb l’evolució de Clàudia des que va arribar al club, el seu treball, la competició i les seves companyes li ajuden a millorar en el seu joc i en el aspecte personal”. Respecte a aspectes del joc, David Garcia té clar que és molt important “donar-li a Clàudia les armes perquè s’assenti i creixi en la posició de base, si segueix la seva evolució i el seu treball podem tenir una gran directora de joc”. L’entrenador de l’equipo cadet recorda que l’any passat el club ja va repetir aquest èxit amb la convocatòria d’una altra jugadora del club, Ingrid, i espera que “si seguim treballant des d’a baix esperem repetir aquest èxit en altres edicions i en altres categories”.
També hem volgut parlar amb la principal protagonista de l’èxit, Clàudia ens respon a les nostres preguntes res més aterrar a Tarragona i reincorporada a la dinàmica de l’el seu equip. Per a la jugadora anar amb la selecció catalana ha estat “una experiència inoblidable, he après molt i he fet amigues, a més he pogut gaudir del campionat”. Clàudia valora l’esforç realitzat per guanyar el campionat, ja que “com no pot ser d’una altra manera, en aquests campionats, el nivell és molt alt, els equips competeixen al màxim, defensen molt dur, i juguen molt bé en equip”. Finalment, Clàudia ha dit que “és difícil comparar la dinàmica de joc de la selecció amb un equip. En la selecció el nivell és més homogeni, i probablement és tot més fàcil. Sempre intento treballar al màxim, però en el meu club és on passo més temps.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.