UN CMA EN QUADRE SUPERA AL VILASECA

Base Sense comentaris a UN CMA EN QUADRE SUPERA AL VILASECA 87

El CMA es presentava al Pavelló de La Pineda amb moltes baixes. Les lesions i la coincidència del matx amb els partits del CM2B i el JM1, malgrat jugar aquests a casa, va fer que els cadets tan sols disposessin de 4 jugadors propis per a l’enfrontament contra el Vilaseca. Amb tot, l’inestimable ajuda de fins a 5 jugadors del CM1A va permetre als blaus endur-se la victòria.

Durant la primera meitat, el ritme del matx va ser força baix, amb errors constants de tots dos equips. La manca d’encert des de la línia de tres impedia que els tarragonins  agafessin avantatges importants en el marcador, donant la sensació que el matx seguia obert.

Aprofitant el descans, els tècnics del cadet van collar als seus, exigint un major esforç en tasques defensives per a poder així marcar un ritme de joc més alt. El pas endavant dels blaus, molt visible en les situacions d’1c1 i de blocs directes, va permetre al CMA marxar definitivament en el marcador.

Els darrers minuts del matx els van servir per a veure a jugadors disputant minuts en posicions i rols poc habituals, el que també va permetre als locals per maquillar una mica el marcador.

Al final, nova victòria que manté a l’equip com a líder del grup. Esperem que en properes jornades les baixes no es mantinguin i que el CMA pugui disposar, almenys, de tots els jugadors no lesionats de l’equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.