COMENÇA EL TARRAGONA ESTIU CAMP

Social Sense comentaris a COMENÇA EL TARRAGONA ESTIU CAMP 223

Ja hi ha matriculats més de 220 nens i nenes

 

Un anys més, amb l’arribada de les vacances d’estiu per als nens i nenes de Tarragona arriba també el Tarragona Estiu Camp, aquesta edició del TEC començarà demà 22 de Juny i s’allargarà fins al 29 de Juliol, les inscripcions avancen a bon ritme i ja hi ha més de 220 nens matriculats. La xifra seguirà creixent en els propers dies ja que les inscripcions segueixen obertes per a les properes setmanes. L’edició d’aquest any presenta diverses novetats, com la creació d’un TEC Atletisme o d’un TEC Teen, exclusiu per a joves de l’ESO, on es fan exercicis i activitats relacionades amb la robòtica, noves tecnologies, etc. A més, es manté el format clàssic en el TEC Futbol, Bàsquet, Multiesport, Dansi i Casal pels més petits. Aquesta edició del Tarragona Estiu Camp està marcat per la presència de Tarragona 2017 en els jocs i activitats que es realitzen, també es realitzaran excursions per visitar la Tarraco romana, activitats a la platja i moltes més sorpreses.

Les instal·lacions del Col·legi Sant Pau de Tarragona ja estan preparades per rebre demà la visita dels nens matriculats en la primera setmana de campus. El TEC compta amb unes instal·lacions úniques a Tarragona, amb piscina, gimnasos, camps de futbol 11 i futbol 5, camps de bàsquet, sala de video, etc. Un any més, la piscina del TEC serà un dels principals atractius en un estiu que es presenta calorós, la piscina compta en tot moment amb la presència d’un socorrista titulat i d’un monitor professional de natació que realitzarà cursets pels més petits, a més en el TEC tenim una estricta normativa de seguretat, de tal manera que cada nen petit que estigui en la piscina haurà d’estar sempre acompanyat per un monitor.

Les inscripcions seguiran obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web del Club Bàsquet Tarragona www.cbtarragona.cat o en les oficines del club situades en el pavelló del Serrallo, pots consultar totes les nostres ofertes o demanar informació a través del telèfon 977 237 558

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.