COMENÇA EL TEC 2019, L’EDICIÓ DELS 10 ANYS

Base Sense comentaris a COMENÇA EL TEC 2019, L’EDICIÓ DELS 10 ANYS 128

El Tarragona Estiu Camp, el campus d’estiu organitzat entre el Club Bàsquet Tarragona, el Col·legi Sant Pau Apòstol i l’acadèmia d’anglès English Tarragona ha donat el tret de sortida aquest dimarts 25 de juny. Durant un mes, fins el 26 de juliol, les activitats esportives i de lleure estan assegurades pels més de 250 nens i nenes que enguany gaudiran del TEC.

Una xifra d’inscrits, 250, que augmenta lleugerament respecte les edicions anteriors i que coincideix amb el desè aniversari del campus d’estiu. En motiu dels deu anys, el TEC oferirà més activitats que mai i més sortides i excursions fora de les instal·lacions del Col·legi Sant Pau. Els nens i nenes participants al Tarragona Estiu Camp podran conèixer la Tarragona romana amb una mirada diferent, i ampliar el seu coneixement sobre la seva ciutat, entre moltes altres sortides.

Per altra banda, l’essència del TEC és l’esport. Com cada any, hi ha diferents variants per escollir: bàsquet, futbol, atletisme o multiesport. Tots ells compten amb monitors qualificats i amb entrenadors d’entitats referents de la ciutat, com el Club Bàsquet Tarragona o el Club Atletisme Tarragona. Pel que fa al bàsquet en concret, el TEC compta amb cares conegudes d’aquest esport com la de Dani Martínez, actualment competint a LEB Or, o les dels jugdors del CBT Pape Mbaye i Dani Tugores. El TEC també ofereix altres opcions per a aquells que no són amants de l’esport. Així, aquests joves poden escollir entre el casal, el ball o l’anglès.

Precisament l’anglès és la gran novetat d’aquest TEC 2019. L’acadèmia English Tarragona assumeix el lideratge del TEC English, per tal que els nens i nenes segueixin aprenent i millorant aquest idioma tot fent-ho amb activitats tan diverses com ioga o el visiualitzat de pel·lícules, tot en anglès.

El TEC 2019 ofereix àmplies opcions per satisfer totes les necessites, i no tanca inscripcions. Aquestes segueixen obertes a www.tarragonaestiucamp.cat

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.