COMENÇA EL TEC 2020

Social Sense comentaris a COMENÇA EL TEC 2020 170

Avui ha començat una de les edicions més especials i diferents del Tarragona Estiu Camp. El campus coorganitzat entre el Club Bàsquet Tarragona, el Col·legi Sant Pau Apòstol i English Tarragona s’ha adaptat a la nova realitat provocada per la COVID-19 i ho ha fet aplicant totes les mesures de seguretat i sanitàries per garantir un TEC segur per a tots els seus participants.

Els primers participants del campus han obert el TEC 2020 a les 9h del matí i s’han sotmès al primer control de temperatura. La primera hora del campus es dedica a treballar amb els joves participants les mesures higièniques que hauran de seguir durant la seva estada al TEC, com ara el rentat de mans, respectar la distància física entre grups o l’ús de la mascareta quan aquesta no es pot garantir. En acabar, els nens i nenes ja han pogut iniciar les diverses activitats, tan les esportives com les de casal, així com remullar-se a la piscina per combatre la calor. El TEC d’enguany està format per grups d’un màxim de 10 infants per monitor. Aquests grups es mantindran al llarg de la setmana, evitant d’aquesta manera els contactes entre infants de diferents grups.

Aquest any, el Tarragona Estiu Camp amplia dates, del 22 de juny al 10 de setembre. Hi ha sis modalitats diferents a les que poder-se inscriure: TEC Bàsquet, TEC Futbol, TEC Multiesport, TEC Dance, TEC English i TEC Casal. La inscripció online segueix oberta a www.cbtarragona.cat

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.