COMENÇA LA SEGONA EDICIÓ DEL CAMPUS ESTIU CBT

Base Sense comentaris a COMENÇA LA SEGONA EDICIÓ DEL CAMPUS ESTIU CBT 171

Per segon any consecutiu el campus s’organitza al Collell, i durarà fins al 28 de Juny
Avui dilluns 22 de Juny s’ha donat el tret de sortida a la segona edició del Campus d’estiu del Club Bàsquet Tarragona. Més de 40 nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 1997 comparteixen una setmana de bàsquet, esport i jocs a la casa de colònies del Collell, a Banyoles. El campus està orientat per a nens i nenes que juguin a bàsquet, sigui al Club Bàsquet Tarragona o qualsevol altre club o escola. Un dels punts forts d’aquest campus són les magnífiques instal·lacions, el Collell compta amb més de 20 pistes de bàsquet, parcs d’aventura, piscina, i fins i tot 2 camps de Laser Tag que fan les delícies dels nens. Durant els sis dies que dura el campus, els nens fan activitats relacionades amb el bàsquet, els entrenadors dels primers equips del Club Bàsquet Tarragona (masculí i femení) organitzen diàriament entrenaments personalitzats en petits grups en funció de la seva edat.
D’altra banda, no només es realitzen activitats relacionades amb el bàsquet, aquest any també s’han organitzat curses d’orientació, tir amb arc, gimcanes en la natura, partides de laser tag i moltes més. L’objectiu és que els petits amants de l’esport de la cistella convisquin una setmana junts, compartint una magnífica experiència, rodejats de natura, jocs i basquet

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.