COMENÇA LA SEGONA SETMANA DEL TARRAGONA NADAL CAMP

Social Sense comentaris a COMENÇA LA SEGONA SETMANA DEL TARRAGONA NADAL CAMP 64

Les inscripcions continuen obertes

Avui dilluns ha començat la segona setmana del Tarragona Nadal Camp, el campus de nadal que organitza el Club Bàsquet Tarragona, i que va començar el passat 23 de desembre, encara que solament es van realitzar dos dies de campus, ja que el 25 i el 26 va romandre tancat per festa. El ritme d’inscripcions és molt alt, i en els dos primers dies ja havia apuntats diverses desenes de nens i nenes, xifra que s’espera que pugi en aquesta segona setmana, i després de cap d’any, ja que aquesta edició, el TNC s’allargarà fins al 8 de gener.

L’activitat és constant en el TNC, en els primers dies, els nens van gaudir amb activitats pròpies de la tradició nadalenca com fer cagar el tió, a més també van fer activitats relacionades amb el món de l’esport com una masterclass de Zumba. A més, els nens també van poder entrenar amb l’equip LEB del CBT. També s’han realitzat diverses manualitats. La segona setmana s’ha iniciat avui amb una excursió que els nens han realitzat al riu, així gaudiran d’un dia especial envoltats de naturalesa. A més, a primera hora, els més petits també han gaudit, com a espectadors, del partit que enfrontava en el pavelló del Serrallo a les seleccions femenines de Catalunya i València.

Cal recordar que els preus i els packs que aquest any ofereix l’adreça del TNC s’adapten a les necessitats dels pares. Les inscripcions per a la segona i tercera setmana de campus continuen obertes. Es pot demanar informació en horari del campus en el pavelló del Serrallo, o per internet a la pàgina web del CBT www.cbtarragona.cat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.