COMENÇAR L’ANY AMB VICTÒRIA

Base Sense comentaris a COMENÇAR L’ANY AMB VICTÒRIA 64

La Pobla CBT torna diumenge a la competició després de les vacances de Nadal. Ho farà al Serrallo, en el derbi tarragoní envers la Salle Tarragona i per mirar de tornar al camí de la victòria després de la derrota contra Sant Andreu Natzaret abans de l’aturada.

L’entrenador blau, Héctor Marín, explica que “sempre és difícil el primer partit en tornar de vacances, hem d’acabar d’agafar el ritme. L’aturada ens ha servit per recuperar algunes jugadores amb molèsties”. Per a aquest partit però, la Pobla CBT té el dubte d’Irene Sabaté, que arrossega un esquinç.

El sènior femení és el tercer classificat de la lliga, amb 9 victòries i 4 derrotes, mentre que el rival de diumenge, la Salle Tarragona, ocupa el penúltim lloc, amb un balanç de 2 – 10. Segons l’entrenador de la Pobla CBT, “serà un partit disputat i obert, ja que tot i ser un equip de la zona baixa han competit molts partit. El que cometi menys errors serà el que s’emporti la victòria”.

El partit correspon a la jornada 14 de la Segona Categoria femenina, i es disputarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 13 de gener a partir de les 19:15h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.