COMUNICAT MÈDIC

LEB Plata Sense comentaris a COMUNICAT MÈDIC 172

Per al partit que enfrontarà demà dissabte 6 d’octubre a CB Martorell i Ibersol CBT a les 18h, són dubte els següents jugadors:

Pape Mbaye arrossega una fascitis plantar que no l’ha deixat entrenar amb normalitat durant la setmana. El jugador ha entrenat al marge dels companys però s’espera que pugui jugar.

Jaume Zanca ha patit la varicel·la durant aquesta setmana i només ha completat un entrenament amb la resta dels seus companys.

Guillem Fàbregas, amb grip en el tram final de setmana, tampoc s’ha entrenat amb el grup, pel que la seva participació en el partit no està garantida . Fàbregas forma part de l’equip júnior però el jugador gaudeix de la confiança de Berni Álvarez i, en aquest inici de campionat, està disputant minuts de qualitat.

Per altra banda, Ferran Torres s’ha recuperat del procès gripal que patia i podrà estar a disposició del tècnic Berni Álvarez.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.